יין אדום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/07/2009 | 11:09 | מאת: נועה

האם זה נכון שביין אדום צריך להשתמש רק יום-יומיים לאחר הפתיחה, ולא לאחסן אותו במקרר, כי אחרי יומיים הוא הופך לסוג של חומץ? האם בבישול המצב שונה? תודה, נועה

26/07/2009 | 15:28 | מאת: דנה ויינר

שלום נועה, יין אדום לרוב רצוי לשתות לא מקורר ולסיימו, שכן תכונותיו הקולינריות והאנטיאוקסדנטיות אובדות לאחר פתיחה. איני יודעת מה התהליך שקורה לא לאחר מכן, אך גם בבישול יש איבוד של ערכים חיוניים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית