ירקות ועוד
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום, רציתי לשאול על ירקות שאנחנו בדר"כ מבשלים כגון קישוא וכרובית - האם זה רק הרגל לבשל אותם, ואפשר להשתמש בהם גם טריים ללא בישול? שאלה נוספת לגבי עשב חיטה - מהו היתרונות שלו, והאם זה משנה אם אוכלים אותו חתוך בתוך סלט או עושים ממנו מיץ? תודה, נועה
שלום נועה, זה הרגל לבשל אותם כי הם פחות טעימים לרוב האנשים כאשר לא מבושלים, אך אין סיבה למה לא לאכול טרי. היתרונות שמייחסים לעשב החיטה הוא עושר בויטמינים ומינרלים רבים ויכולות נוגדות חמצון.המלצות לצורכו באות מעולם הנטורופתי ולא מהרפואה הקונבנציונאלית. בברכה, דנה