עוף במלח

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

28/05/2008 | 17:13 | מאת: גלי

אני מכינה עוף בגריל כשבשולי התבנית אני שמה מלח,שאינו נוגע ישירות בעוף.העוף יוצא טעים ומתובל.בתור אישה עם נטייה ללחץ דם רציתי לדעת האם זו צורת אפייה לא בריאה למרות שהמלח לא נוגע ישירות בעוף.תודה.

28/05/2008 | 20:00 | מאת: דנה ויינר

שלום גלי, אם המלח לא נוגע ישירות את יכולה לצרוך מהעוף, קחי בחשבון שבחום המלח מתמוסס עם האדים וצמטבר על פני הבשר וחודר אליו בכל מקרה, אך לא כמו במגע ישיר. נסי לצרוך עוף בצורה זו לעיתים רחוקות יותר. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית