אוכל שרוף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/03/2008 | 15:06 | מאת: מדלן

הרבה פעמים קורה שאוכל נשרף. לדוגמא כאשר אנחנו מכינים צנים מלחם רגיל והוא נשרף..משחיר..ומתפחם.. האם זה לא בריא לאכול את זה? האם יש לזה איזו שהיא השפעה לא טובה על הגוף? תודה!

05/03/2008 | 20:41 | מאת: דנה ויינר

שלום מדלן, לצערי לא חקרו השפעת מזון שרוף אכילתו ומחלות. כן ידוע שבישול בטמפ' גבוהות מאוד יכול לייצר חומרים מסרטנים במזונות מסויימים. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית