רסק עגבניות לחולי סוכרת-2

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/01/2008 | 06:30 | מאת: משה

תודה על התשובה הראשונה, אך עקב חשיבות העיניין, ארשה לעצמי להקשות: ברסק של אסם 22BX רשום רכיבים: רסק עגבניות בלבד / אנרגיה: ל- 100 גר'=84 קל '' ברסק של יכין פריכוז 28BX רשום רכיבים: עגבניות טריות, פרוקטוז, גלוקוז / אנרגיה= 139 קק"ל. האם זה אומר שהראשון אסור והשני מותר לחולי סוכרת? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
11/01/2008 | 11:26 | מאת: דנה ויינר

שלום משה, פרוקטוז , כמעט אינו מעלה סוכר ולא מפעיל אותם מערכות כמו סוכר או סוכרוז בשמו המלא. פרוקטוז משמש תחליף לסוכרוז בשביל הטעם וגלוקוז כחומר משמר, . בכל מקרה הייתי מעדיפה את המוצר של אסם שלא מכיל אף אחד מהשניים. בברכה, דנה

18/04/2008 | 21:28 | מאת: שאול הכועס

אל תקנה יכין שמוסיפים חומרים מיותרים כדי לחסוך על חשבוננו. רסק עגבניות חייב להיות עגבניות נטו.

מנהלי פורום תזונה קלינית