פחמימה
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום פחמימה מתפרקת לסוכר בדם חלבונים ושומנים למה הם מתפרקים? קראתי על מד גליקמי ויש מזונות רבים בעלי מדד גליקמי גבוה נמוך קשה מאוד לזכור מהם הכליים שיוכלו לעזור לי לזכור איזה מזונות הם בעלי מדד גליקמי נמוך?
שלום בני, חלבון מתפרק לחומצות אמינו ושומן לחומצות שומן. אתה לא יכול לזכור ואין כלי מיוחד שיכול לעזור לך לזכור. יש באינטרנט הרבה טבלאות המציינות ערך גליקמי של מזונות שונים, חפש לך טבלה אחת, הדפס ותלה על המקרר. בברכה, דנה