סירי אלומיניום??
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
שלום רב ! בצהרון של בני, נוהגים מזה שנים, לאחסן את האוכל המבושל בסירי אלומיניום ממועד סיום הבישול ועד לרגע הגשתו, וזאת כדי לשמור על חום האוכל. האם השימוש בסירי אלומיניום בטוח? אודה מאוד על תשובתך, שרון.
שלום שרון, ראשית זה תלוי מה מצב הסירים, האם שרוטים, בלויים וכו'. שנית מה זמן האכסון, האם מבשלים בו, האם מחממים בו. אם זה רק אכסון ללא בישול וחימום, אין נזק של ממש, אך נכון להיום לא מומלץ להשתמש בסירים אלו. בברכה, דנה