בשר הודו

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/11/2007 | 19:44 | מאת: ליאורה

אני מאוד אוהבת לאכול בשר הודו, בעיקר כנפיים של הודו וגרונות הודו. מהם הערכים התזונתיים של בשר זה? האם הוא עדיף, לדעתך, על בשר עוף או בקר? האם הוא נחשב לבשר שמן?

14/11/2007 | 19:54 | מאת: דנה ויינר

שלום ליאורה, לגרונות אין ממש ערך תזונתי הואיל ויש מעט בשר. אם את נוהגת לשלוק את תוכן העצמות דעי כי מדובר בשומן באחוז גבוה. כנ"ל לגבי כנפיים, רוב התכולה היא שומן וכולסטרול ועדיף לצרוך בשר הודו מחלקים אחרים. אותו דבר לגבי כנפי עוף. בכל מקרה עדיף לשלב בין סוגי הבשר, גם הודו, גם עוף, גם בקר וכמובן גם דגים. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית