סוכר פירות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/11/2007 | 20:39 | מאת: דייגו

מהו היתרון בסוכר פירות על פני סוכרים אחרים

10/11/2007 | 20:50 | מאת: דנה ויינר

שלום דייגו, אין לו שום יתרון, נהפוכו, הוא מעלה טריגליצרידים יותר מסוכר רגיל. בברכה, דנה

12/11/2007 | 09:21 | מאת: אליהו

שלום, אבל קראתי שפרוקטוז חשוב לתפקוד המוח ולחיזוק מערכת החיסון, ושערכו הגליצמי נמוך (32). האם מידע זה שגוי? אני מורח ריבה על פריכית(פעמיים-3 ביום), ואין בה תוספת סוכר, אך יש בה פרוקטוז (אגב, משקלי תקין וכך גם הטריגליצרידים). האם זה לא בריא? אליהו

מנהלי פורום תזונה קלינית