טריות לחם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

03/11/2007 | 10:19 | מאת: ניקול

דנה שלום, פעם בשבוע אני קונה מספר לחמניות ולפעמים בייגלים מקמח מלא וקל בסופר, אני שומרת עליהם בתוך שקית במקרר. שאלתי היא - האם שהייה ממושכת במקרר פוגעת בטיב הלחם? האם מוצרי לחם עדיף לאכול בעודם טריים ("היישר מהתנור")? האם עדיף לשמור במקפיא ולהפשיר?

03/11/2007 | 11:56 | מאת: דנה ויינר

שלום ניקול, אין משמעות להקפאה או לקירור הלחם מבחינת ערכים תזונתיים, זה רק מארך אורך חיי מדף. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית