מוצרי חלב

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/11/2007 | 16:19 | מאת: נועה

הי דנה, אשמח לשמוע את תגובתך על הכתבה הבאה של ד"ר אבני אריה? http://www.nrg.co.il/online/43/ART1/520/700.html תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
01/11/2007 | 16:50 | מאת: דנה ויינר

שלום נועה, הקישור אינו עובד. בברכה, דנה

01/11/2007 | 20:58 | מאת: נועה

אם תלחצי במקש הימני על הכתובת ותבקשי ממנו לפתוח את הלינק בחלון חדש זה יעבוד. תודה, נועה

01/11/2007 | 23:43 | מאת: דנה ויינר

שלום נועה, כבר התייחסתי לדבריו בעבר ואביא כאן פנינה אחת מדבריו : "הבעיה האמיתית טמונה בחלבון של החלב. חלבון החלב לא מתפרק, הוא חודר למערכת הדם וגורם לאדם להפעיל את מערכת החיסון שלו כנגד אותם חלבונים. זה חלבון זר שלא אמור להסתובב בגוף שלי, וכשהוא מסתובב הוא גורם לבעיות שונות, כל אדם והרגישות שלו." אם רק הייתי יכולה לשאול אותו היכן למד רפואה, כנראה הוא לא היה בשיעורי אימונולוגיה.. אלרגיה לחלבון חלב פרה לא נובע מזה שאנו סופגים חלבון זה אלא מרכיבים שלו, החלבון לא חודר למערכת הדם שלנו. אלרגיה לחלבון חלב פרה היא אלרגיה קשה ביותר שלא מתבטאת ברק כאבי בטן, אלא הרבה יותר מזה.כמו שחלבון חלב פרה הוא חלבון זר גם חלבון מקטניות הוא זר וגם מדגים ומבשר, אז לא לאכול חלבונים זרים? על מה הוא מדבר האיש הזה? אם הוא רוצה עצמות מתפוררות בגיל 40 שיבושם לו. אין שום מחקר שתואם את עמדותיו, הוא קיצוני ומסלף עובדות. שישאר בתחום עבודתו ככירורג, אולי שם הוא יודע מה הוא עושה. אכלו מוצרי חלב, כבר שנים הוכיחו (ולא חברות עסקיות) כי מוצרי חלב מעלים צריכת סידן, מורידים אוסטאופרוזיס, סוכרת ומחלות כגון סרטן שד. בברכה, דנה

02/11/2007 | 11:30 | מאת: נועה

מנהלי פורום תזונה קלינית