עוד שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

01/11/2007 | 12:54 | מאת: נועה

את רושמת שזרעי פשתן מומלצים, אך האם דינם לא כדין זרעי שומשום, שרשמת שיוצאים ברבם כמו שנכנסים ועדיף לאכול אותם טחונים, לכן? שאלה נוספת: מה הערך התזונתי של כל הגרנולות למינהן?

לקריאה נוספת והעמקה
01/11/2007 | 16:41 | מאת: דנה ויינר

שלום נועה, לכן מומלץ לצרוך אותם טחונים ולא שלמים, רצוי לטחון ממש לפני האכילה. גרנולה מקורה בשבולת שועל. היא לרוב עוברת תהליך אפיה. הגרנולה עשירה בסיבים תזונתיים, מגנזיום, אשלגן וזרחן. אך גם עשירה בפחמימות, בייחוד אם מוסיפים סוכר. לכן רצוי לקחת גרנולה ללא תוספת סוכר. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית