2 שאלות
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
לגבי דגים, את ממליצה לצרוך דג לפני בישול כמקור לאומגה 3, אך אלו דגים ניתן לאכול לא מבושלים? האם סרדינים לדוגמה? או שהם מקבילים פחות או יותר לטונה? ושאלה נוספת לא קשורה: האם מומלץ לעשות צעידה קלה ישר אחרי ארוחה? או שזה מפריע איכשהו לעיכול?
שלום נועה, אפשר לצרוך סרדינים כמקור טוב לאומגה 3 . טונה משומרת לא מהווה מקור מגביל. הצעידה לא מפריעה לעיכול בכלל, אך הואיל וחלק גדול מזרימת הדם מופנית קלמערכת העיכול, רצוי לחכות כשעתיים אחרי האוכל. בברכה, דנה