סלט ירקות חתוך דק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/10/2007 | 21:30 | מאת: מיכל

האם יש אמת בטענה כי ירקות החתוכים קצוץ עוברים חימצון באופן מהיר יותר ובכך גורעים מהערכים התזונתיים של הירקות? חשוב לי לדעת כיוון שאני אוהבת את סלט הירקות שלי קצוץ דק מאוד מאוד.

21/10/2007 | 09:41 | מאת: דנה ויינר

שלום מיכל, התשובה היא כן, את מגדילה את שטח הפנים לחמצון, אך אם את אוכלת את הסלט מיד לאחר החיתוך, אין לכך משמעות . בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית