רסק עגבניות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

18/10/2007 | 20:37 | מאת: אדם

שלום, שמתי לב שעל הרסק עגבניות שאני קונה, רשום ברכיבים עגבניות טריות בלבד. שאלתי אם כן, כיצד רסק העגבניות הוא בעל מרקם, גוון וצבע אשר שונים מעגבניות מרוסקות סתם כך? האם ייתכן שמכניסים לו חומרים נוספים? תודה, אדם

18/10/2007 | 21:04 | מאת: דנה ויינר

שלום אדם, הצבע שונה בגלל תהליכי חמצון שמרכיבים בעגבניה עוברים מחשיפה לאוויר מרגע שהעגבניה מרוסקת. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית