בשר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/10/2007 | 20:37 | מאת: נטע

ערב טוב דנה בדקתי באתר של הכללית האם זה נכון לומר א. שמנת בשר חזה הודו היא 180 גרם ב. שבשר בקר הוא 120 גרם ג. שסטייק , עוף צלוי, צלעות בקר אווז יש לאכול כ 100 גרם ד. מה זה אומר ללא עצמות זה אומר שמורידים את העצמות בשקילה???

14/10/2007 | 20:49 | מאת: דנה ויינר

שלום נטע, כדי לא לבלבל והואיל ואנו לא ממש שוקלים את כל המוצרים ציינתי 150 כמשקל ממוצע. את יכולה ללכת עם האתר של הכללית.בשר בקר אינו יותר שמן מעוף ולכן המנה שווה. כל אלו שצויינו כ- 100 גר' הינ סוגי בשר בעלי אחוזי שומן גבוהים מאוד ולא מומלצים. כן, הכוונה לבשר נקי ללא עצמות. בברכה, דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית