שניצלים
דיון מתוך פורום תזונה קלינית
מדוע כל השניצלים התעשיתיים לא מומלצים מה עם שניצל טיבעול לייט? חזה עוף מאמא עוף?
שלום מיה, זה לא שכל השניצלי לא מומלצים, אך כאשר משווים למוצר הביתי הם פחות מומלצים, בכמה סיבות, בעיקר אחוזי שומן, הכנת חומרים משמרים, חומרי טעם וריח וצבעי מאכל, וכן כמויות המלח במזון מעובד לרוב גבוה מאוד. לכן עדיף מוצרים ביתיים, שם אפשר לשלוט בכמויות של כל הנ"ל. אין לי בעיה עם שניצל טבעול לייט וחזה עוף של מאמא וף, אם זה נאכל בכמות סבירה, פעם עד פעמיים בשבוע כאשר בשאר השבוע יהיה אוכל ביתי. בברכה, דנה
הציפוי בשניצל תעשייתי מכיל שומני טרנס