שניצלים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

08/10/2007 | 17:52 | מאת: מיה

מדוע כל השניצלים התעשיתיים לא מומלצים מה עם שניצל טיבעול לייט? חזה עוף מאמא עוף?

08/10/2007 | 18:56 | מאת: דנה ויינר

שלום מיה, זה לא שכל השניצלי לא מומלצים, אך כאשר משווים למוצר הביתי הם פחות מומלצים, בכמה סיבות, בעיקר אחוזי שומן, הכנת חומרים משמרים, חומרי טעם וריח וצבעי מאכל, וכן כמויות המלח במזון מעובד לרוב גבוה מאוד. לכן עדיף מוצרים ביתיים, שם אפשר לשלוט בכמויות של כל הנ"ל. אין לי בעיה עם שניצל טבעול לייט וחזה עוף של מאמא וף, אם זה נאכל בכמות סבירה, פעם עד פעמיים בשבוע כאשר בשאר השבוע יהיה אוכל ביתי. בברכה, דנה

09/10/2007 | 06:38 | מאת: ירון

הציפוי בשניצל תעשייתי מכיל שומני טרנס

מנהלי פורום תזונה קלינית