כורכום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/09/2007 | 20:45 | מאת: דודו

שלום דנה בשנה האחרונה נערכים כארבע מאות מחקרים על הכורכום רצוני לדעת האם יש ממצאים חדשים בנוגיע לחומר זה? שאלתי השניה :האם כורכום סובל חימום (כמו הליקופן)? או אולי רצוי לחממם אותו, או שהוא נהרס בחימום (הכונה לכורכומין שבכורכום ) תודה דודו

01/10/2007 | 10:56 | מאת: דודו

שלום תיקון :רק השנה התחילו !! כארבע מאות מחקרים הבהרה נוספת .מה זה לחממם הליקופן כדי שיהפוך לציס ? עד להרתחה ?או לבשל חצי שעה ...כמה זמן ? תודה דודו

מנהלי פורום תזונה קלינית