דלקת ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

25/08/2002 | 00:18 | מאת: אלקס

לד"ר אוריאלי שלום. הנני פונה אליך בתיקוה שתוכל לעזור. אני םובל מדלקת בבולוטה ערמונית מזה 3 שנים.לפני 3 שנים 08 PSA והיום1.1 .פעם בחצי שנה אני משתמש בDOXILIN למשך21 יום ,שעוזר לי ,אך הבעיה חוזרת. אני גם מחמם את המקום במשך חצי שעה ואז נעלמות כל התופעות, אך החימום,למרות יעילותו הבלתי רגילה, מאוד מקשה. הבדיקות לגילוי דלקת היו תקינות. כמו כן ,לפי הגדרת הרופא, הבולוטה קצת מוגדלת,אך מתאימה לגילי (אני בן 51) .האם יש טיפול תרופתי שיוכל לעזור במקרה שלי? אולי אפשר לבוא לביקור אליך. אודה לך על תשובתך בהקדם ואבקשך להשאיר בתשובתך טלפון או פקס לקביעת תור אלייך גם באופן פרטי! בתודה, אלכס.

29/08/2002 | 18:26 | מאת: אריה

שלום אלכס רציתי לדעת אילו תופעות נעלמות כאשר מחממים? אני סובל מצריבה מכאבים ומתכיפות שתן היסטרית מזה כחצי שנה ולא הצלחתי להוריד את רמת הכאב באף דרך שניסיתי כולל חימום. אשמח גם לדעת באיזו דרך אתה מחמם? אמבטיה? כרית? בתודה

31/08/2002 | 19:17 | מאת: אלקס

תחמם עם בקבוק מים חמים, עד כמה שתוכל לסבול את החום, במשך חצי שעה כל יום לפני שינה. לאחר שיעלמו תופעות תמשיך עם החימום למשך עוד שבוע.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת