טיפול שיניים בתחילת הריון
דיון מתוך פורום טיפולי שיניים
שלום רב, רציתי להבין מדוע טיפול שיניים לא מומלץ בתחילת הריון.. אם יש בידי את הצילומים המתאימים וצריך רק חידוש סתימה.. או שתיים. אני בשבוע שלישי ממש בהתחלה ורוצה לסיים עם הטיפול מלכן רציתי לדעת מה הסיכונים. תודה מראש,יפעת.
לשני, ניתן לבצע טיפול שיניים לאורך כל תקופת ההריון תחת הגבלות מסויימות. השליש הראשון של ההריון רגיש יותר ולכן רופאי השיניים בוחרים לבצע את הטיפול בשליש השני. אני מבין שאת רוצה לסמן V בסעיף טיפולי השיניים אבל אם אין בעיה לוחצת כדאי להמתין עוד קצת.
קבעתי תור ליום שלישי הקרוב לסיום סתימה אחרונה שיש שם גם קצת כאב (בין שתי שיניים) צריך לפתוח ולראות מה הבעיה. גיליתי אתמול שאני בהריון, ממש בהתחלה. האם לבטל את התור לרופא השיניים או לסיים את הטיפול עכשיו לפני שמתחילות הבחילות וכו? האם יש סיכון בחומר ההרדמה? האם פעולה זו בטוחה? שוב תודה