שאלה לרופא הפורום

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

21/04/2004 | 19:59 | מאת: המיואש

שלום אני כבר שבועיים בלי שיניים כמעט.. אני מטופל כבר 10 שנים אצל "רופא שיניים" שמשגע אותי הכל התחיל בגלל טיפולים בגלל בעיה אסטטיות לא היו לי בעיות...איכשהו שכנע אותי לעשות כתרים חדשים טיפולי שורש הכתרים תמיד נשברים...השיניים מתחת אט אט נהרסו ורובם נעקרו במשך ה10 שנים הייתי כבר מאות פעמים בטיפולים..כאבים יש לי מלא גשרים בבית שהוחלפו וזה עדיין לא נגמר...כל פעם תירוצים וסיפורים וכספים... היום אני מחכה שוב לגשר העליון הקבוע...כשהזמני נשבר אחרי יומיים ולרופא לא בוער כלום...ואני בלי שיניים!!! אני חושב לתבוע אותו ..נמאס לי מבקש עיצה מהרופא ..ומבעלי ניסיון תודה המיואש

לקריאה נוספת והעמקה
23/04/2004 | 19:38 | מאת: ד"ר שאול לין

אני ממליץ לפנות למומחה לשיקום הפה על מנת ללכת עם שיניים ובנוסף לטפל בבעיות שלך הנוספות.

23/04/2004 | 21:07 | מאת: מיואש מספר 2

שלום רב , מדהים. לא יאומן ! גם אני במצב דומה .עשיתי את טעות חיי והשתכנעתי לעשות טיפולים אסטתים. " רופא השינים" התגלה כפושע ! "הרופא" שלי מתל-אביב . מי שלך ? המלצתי לכל מי שקורא את מכתבי לעשות טיפולים אך ורק אם הם הכרחים ולא להתפתות ללשון החלקה של רופאי השינים .בהתחלה - הם נחמדים ( מעמידי-פנים כמובן ) ואחרי שהם פוגעים בשינים - הם מתנערים מאחריות . אני לא ישן בלילה בגלל הכאבים שנוצרו .! מיואש מספר 2.

24/04/2004 | 09:24 | מאת: המיואש

הרופא שלי מאיזור הקריות

24/04/2004 | 12:42 | מאת: ד"ר שאול לין

למיואשים למיניהם זה פורום לשאלות לא לטענות תשמרו את זה לביה"ש , תזכרו דבר חשוב רופא נותן רפואה לא הצלחה, כמו שעו"ד לא מבטיח שתצא זכאי כך רופא לא יכול להבטיח שלא יהיו יותר כאבים. החלק הזה שמור לאלוקים בלבד . אז בבקשה לשמור על כבודם של אחרים . בכל מקרה במידה ואתה רוצה עזרה גש לרופא מומחה על שיקום הפה והוא יוכל לנווט את הטיפול טוב יותר.

25/04/2004 | 23:39 | מאת: ירדן

למיואש שלום רב וחג עצמאות שמח. 1. האם אפשר לדעת את שנת הולדתך. 2. מדוע אתה לא מחליף את רופא השיניים? 3. בתקופה כמו של היום של שנות האלפיים - ממש אין צורך לסבול. 4. יש מעבדות שיניים מאוד משוכללות שאפשר לקבל מערכת שיניים קומפלט תוך 24 שעות. 5. כנראה שרופא השיניים שלך מאוד מאוד מיושן. 6. תחליף את רופא השיניים וכן את המעבדה שעושה לך את הגשרים. 7. אם יש לך כל כך הרבה גשרים אז גם המעבדה שאתה עובד איתה מאוד מאוד מיושנת. 8. יש היום חומרים מאוד מאוד חדישים לשיניים. 9. מה הבעיה שלך שיש לך כל כך הרבה גשרים? 10. אני מכירה אישה שהיא למעלה מ-90 שנה - ועשתה עכשיו השתלת שיניים ב גשר תחתון. 11. מעבדה מאוד חדישה עשתה לה את השיניים התחתונות. (לאישה הנ"ל יש את שיניה העליונות) 12. האישה הנ"ל למרות גילה המתקדם - למרות שמספר רופאים אמרו לה שלא ניתן בגיל כמו שלה לעשות השתלת -שיניים לא ויתרה. והיא היום ממש מאושרת. כל הטיפול לקח לה בהרדמה כללית מספר שעות והיא יצאה עם מערכת שיניים בפיה. אל תתיאש. חג עצמאות שמח. ירדן.

27/04/2004 | 11:20 | מאת: ד"ר שאול לין

אבוי למיואשים למיניהם , אסור אסור למעבדה לטפל בשיניים זאת עברה על החוק, לטפל בשיניים או בבן אדם צריך רישיון שנשענים על ידע מלימודים. אפשר לקשור גם את השן לדלת ולהוציא אותה למה אתם לא מציעים את זה . באם נתקלתם בשרלטן או משהוא שלא תקין יש כתובת תתלוננו , אך להציע משהוא לא חוקי זה אסור , מה יקרה כאשר לא ימצא חן בעינכם הטיפול של הטכנאי או בדקתם האם הציוד עובר עיקור לפני שנגע בכם. חוכמות כאלה תשמרו לשיחות בבית לא פה.

מנהל פורום טיפולי שיניים