שחיקת סחוס חריפה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

25/02/2004 | 10:06 | מאת: אתי

שלום , אני סובלת משחיקת סחוס חריפה על רקע דלקת פרקים בעבר האם ידוע על טיפול לבניית הסחוס או כל טיפול אחר על מנת להמנע מהחלפת ברך תודה , אתי

25/02/2004 | 16:54 | מאת: אורן מזרחי - נטורופת

שלום לך טיפול עם תוספי מזון -גלוקוזמין עם כונדרויטין+M.S.M ,בתוספת דיקור ואנרגיה יכול להביא לשיפור מסויים.-בכל מקרה זה טיפול ארוך יחסית עד שהסחוסים מתחדשים. בברכה אורן מזרחי

27/02/2004 | 11:05 | מאת: טל בלו

שלום אתי הרפואה הסינית מקשרת את הבירכיים אל הכליות ואל אלמנט המים. הרגש של אלמנט המים הוא פחד וכשאנחנו מפחדים יש פיק בירכיים.בנוסף יש עוד מושג שמשמעותו "לכרוע ברך" לוותר ,להיכנע בפני משהו גדול ממך.בטיפול יבחנו רגשות אלו והשפעותיהן על המטופל. הטיפול בבעיות בירכיים משלב דיקור, צמחי מרפא וצ'י קונג-תרגילי נשימה ותנועה. לרוב הוא יעיל מאוד [מוריד את המורך בניתוח]. לגבי משך טיפולים:בבעיה אקוטית ההטבה צריכה לבוא לאחר זמן קצר. בבעיה כרונית ההטבה לרוב מגיעה לאחר מספר טיפולים יותר גדול. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה