מתלבט בין שיאצו או טווינא

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

04/02/2016 | 16:35 | מאת: גיא

שלום. ותודה מראש לעונים. אני כנראה מתחיל ללמוד רפואה סינית, ובתוך מסגרת הלימודים ישנה אפשרות בחירה בין לימוד שיאצו או טווינא. הכל כמובן חדש לי ואין לי שום אפשרות לדעת מה לבחור. אשמח לשמוע מה עדיף, אם בכלל המושג עדיף שייך. ביררתי בכל מיני אתרים לגבי מה הדגש של כל אחד ולא קיבלתי מענה שיוביל אותי להחלטה. אשמח לשמוע מה כדאי ו/או עדיף. תודה והמשך יום נעים.

גיא שלום, לצערי לא אוכל להמליץ לך ׳מה עדיף׳. לדעתי שתי הטכניקות נעימות למגע. מציע לך להתנסות בשניהם על מנת שתוכל לקבוע בסופו של דבר. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה