מה הכי יעיל לטיפול בכאבי גב עליון וצוואר

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

03/09/2015 | 13:01 | מאת: גג

שלום רב, אני בת 48 בעלת עודף משקל, יתר לחץ דם, תת פעילות בלוטת התריס, סובלת מזה זמן רב מכאבי שרירים גב עליון וכאבים בצוואר הרגשה של תפיסות" השרירים קשים וכואבים בגב העליון הימני וכן בצוואר בחוליות. מבקשת להתחיל בטיפולים משלימים להקל על הכאבים המתמשכים רציתי לדעת מה הכי יעיל מבין הטיפולים שהרפואה המשלימה מציעה חוץ מדיקור שאותו ניסיתי ולא סבלתי וכן ניסיתי גם כירופרקטיקה שלא הועילה לי. מה ההבדל בין טווינא, שיאצו, ואסתופאתיה מה הכי יעיל ופחות כואב מביניהם. תודה רבה ושנה טובה

06/09/2015 | 13:13 | מאת: טל בלו

שלום כל השיטות שהזכרת טובות באותה מידה לטיפול בכאב. מעבר לזה, צריך פשוט להתנסות רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה