אבוקדו

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

21/04/2015 | 10:43 | מאת: מיכל

שלום בהנחה שאין לי בעיות השמנה או נטיה מהשמנה. האם זה מותר/בסדר לאכול 2 אבוקדן קטנים ביום אטו אחד ממש גדול? אני מאוד אוהבת אבוקדו אבל שמעתי מפי כמה שאין לאכול יותר מצחי אבוקדו ביום. אני לא יודעת אם ההמלצה הזאת היא כי זה פרי משמין או כי הוא בעל תכולת שומן גבוהה. אך ידוע לי שהשומן שלו מאוד בריא. אז אם אין לי נטיה להשמין-0 האם זה בסדר לאכול הרבה ממנו?

28/04/2015 | 12:19 | מאת: טל בלו

שלום מיכל אין שום מניעה לאכול 2 אבוקדו ביום. בברזיל, פותחים כך את הבוקר בשייק אבוקדו בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה