מה לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

01/04/2014 | 15:23 | מאת: לי

שלום מרב יאוש כבר לא יודעת מה לעשות ונמאס לי הבטן שלי עושה לי צרות- יום היא בסדר ויום לא בסדר. בבוקר קמתי ועשיתי קיבה והבטן התרוקנה יפה. ולאחר כמה שעות- מתחיל להיות לי נפיחות בבטן ואני מרגישהב גזים- ככה שברור לי שהבטן נפוחה בגלל הגזים.. מה יכולה להיות הסיבה לכך שלמרות שבבוקר היתה לי קיבה והבטן התרוקנה אז לאחר כמה שעות יש גזים- בלי שאכלתי כלום מאז היציאה חוץ מבחיצה קשה. למען האמת שתיתי יחד עם הביצה הקשה גם 2 כפות של חומץ תפוחים אורגני (ולא שתיתי מים) האם יכול להיות שחומץ התפוחים גרם לי לבלאגן בבטן ובגלל זה הנפיחות?האם בגלל שלא שיתיתי עם זה מים? ובכלל- מה יכולה להיות הסיבה לגזים למרות שהיתה יציאה בבוקר? תודה מראש

03/04/2014 | 10:55 | מאת: טל בלו

שלום לי שאלתך דורשת אבחון ובירור ממליץ לך להתיעץ עם מטפל\ת באיזור מגורייך טל

מנהל פורום רפואה משלימה