מחלת עור ליכן סקלרוזיס

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

09/07/2013 | 19:57 | מאת: מרווה

שלום, אני מעוניינת לדעת איזה טיפול יעיל קיים ברפואה המשלימה למחלת העור האוטואימונית בשם ליכן סקלרוזיס? האם אפשר לקבל שם של מומחה שיש לו ניסיון והצלחה בטיפול במחלה זו? תודה מראש

11/07/2013 | 13:36 | מאת: טל בלו

מחלות זו מוסברת על פי הרפואה הסינית בצורות רבות: רוח-אם המחלה מגיעה בהתקפים. חום ויובש-כאשר העור מגורה ויבש. חום ולחות-כאשר הנגעים מוגלתיים או "רטובים". לאיכות הדם יש גם משמעות שכן אם יש "חום ורעילות בדם" אזי זה יכול להתבטא בצורה של מחלת עור. הטיפול בבעיות עור הוא טיפול פנימי ברובו כי החוסר איזון הוא פנימי ולכן שימוש במשחות, או כל חומר חיצוני נועד רק להקל אך לא למנוע או לרפא מצב זה. הראייה הסינית לבעייה זו היא חום ולחות במרידיאן הכבד הסובב את אברי המין. המטרה הטיפולית תהיה לנקות את העכירות המצטברת. ברפואה סינית הטיפול הוא בדיקור, תזונה שמטרתה לחלוח העור , ווויסות החום ומניעת ליחה. בנוסף צמחי מרפא סינים הניתנים בהתאם לאבחנה. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה