תזונה טבעית

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

06/04/2013 | 00:01 | מאת: גל

ברצוני ללמוד תזונה טבעית,ואחרי חיפושים באינטרנט ראיתי שאין ביקוש לזה,יש לי מס' שאלת 1 אם באמת אין ביקוש למקצוע הזה? 2 עדיף כבר לעשות תואר בתזונה קלינית? 3ואם כדאי כבר ללמוד נטורופתיה

10/04/2013 | 09:12 | מאת: טל בלו

שלום גל תזונה טבעית זה חלק ממקצוע הנטורופתיה ושונה בתכלית מלימודי תזונה קלינית, כפי שרפואה סינית שונה מלימודי רפואה מערבית, למרות ששניהם נקראים רפואה. ביקוש לטיפול ברפואה טבעית לסוגיה נמצא כל הזמן בעלייה. מה שנחוץ זה ללמוד היטב ולקבל הכשרה נכונה ומתאימה על מנת להיות מטפל/ת טוב. בהצלחה טל

10/04/2013 | 19:38 | מאת: גל

ראיתי בתוכנית לימודים שאפשר ללמוד תזונה טבעית בנפרד יש ביקוש לזה כמו שיש לנטרופתיה?

מנהל פורום רפואה משלימה