לטל הניכבד שלום ,

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

02/03/2013 | 09:32 | מאת: ישראל

יש לי ערמונית מוגדלת ובמקביל נטייה ללחץ דם גבוה. הבנתי שקיימים תוספי תזונה משלימים לבעייתי מה דעתך ?

04/03/2013 | 13:47 | מאת: טל בלו

שלום ישראל הן ערמונית מוגדל והן לחץ דם לא מאוזן מטופלים היטב ברפואה הסינית: הטיפול הטבעי: צמחי מרפא ודיקור הם היעילים ביותר לטיפול בבעיות ערמונית. כאשר רוצים לטפל ברפואה סינית בפתולוגיה צריך לעשות אבחנה. יכולות להיות סיבות רבות: yin def. ,liv fire,fleghm לעיתים עיקר הבעייה הוא שתן תכוף, לעיתים צריבה ולעיתים תקיעה של שתן. האבחנה משתנה בהתאם לזה ובהתאם לתסמינים נוספים. הטיפול בצמחים ודיקור יהיה לאחר אבחנה של הפתולוגיה המתאימה. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה