איזה טיפול הכי טוב לי לדעתך

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

25/11/2012 | 17:45 | מאת: חוה

אני סובלת מחולשה של מערכת העצבים המרכזית, כימעט בתוח שניגרם לי בעיקבות לקיחת "הראקוטן"(ליפני 5 שנים) מאז אני סובלת מיסימפטומים במערכת הנשימה והקיבה,עוד בזמן שלקחתי את הכדור התחלתי ליסבול תודה

27/11/2012 | 08:36 | מאת: יוסף רחמים

חווה שלום, 1- לא הבנית את השורה הראשונה. 2- לחיזוק מערכת עצבים אני ממליץ על שילוב : דיקור, צמחי מרפא, מגנותרפיה , טיפול עם שמן ארומתי והתעמלות מותאמת צריך גם לברר איזה חלק במערכת העצבים המרכזית או הפריפריאלית נחלש ובהתאם לכך מתאימים את הטיפול . כמובן שישנם עוד מספר דרכי טיפול אפשריים אך זאת ניתן להתאים רק לאחר איבחון מסודר . בברכת כל טוב, יוסף רחמים מטפל בכיר

27/11/2012 | 17:03 | מאת: חוה

אצל מי עלי להיבדק בכדי לדעת איזה חלק של מערכת העצבים המרכזית פגוע?(נירולוג) האם צמח ההיפריקום מחורר הוא גם חלק מצמחי מרפא? (המליצו לי עליו והתחלתי לקחת) האם יש את הטיפול במגנטים דרך קופות החולים? האם אתה מכיר מטפלים בתחום באזור ירושלים? היתקונתה לטיפול בשמן ארומתי בהרחה דרך האף? מה,זה יכל לעזור למערכת העצבים? איזה שמן הכי טוב? אולי זה ירגיע אותי ליפני השיינה,אני עושה הכל כדי לא להיכנס למיטה בלילה,ואז השעות שינה שלי נהיות הפוכות,הסימפטומים שלי מיתחזקים בלילה ואני לא מסוגלת להיכנס לרגיעה תודה

27/11/2012 | 17:24 | מאת: ליוסף רחמים.... חוה

איפה השירשור שלנו? למה שלחתה לי יעוץ קרירה מה הקשר?! אתה כתבתה לי שלא הבנתה את השורה הריאשונה בשאלה שלי אז אני רוצה ליראות את השאלה שלי,כדי להיזכר ולא יכולה, כי כאילו השאלה שלי נעלמה מהפורום מה ניסגר?? סליחה ותודה

27/11/2012 | 17:35 | מאת: יוסף רחמים

חווה, אני צריך להתפנות לפגישה עם מטופל דברי עימי טלפונית יהיה יותר פשוט ונעים , חלק השירשור עבר לאיזור מרכז הפורום יוסף רחמים 057-7738220

27/11/2012 | 10:00 | מאת: טל בלו

שלום חווה הדבר הכי נכון שאפשר לעשות היא ללכת ליעוץ ברפואה משלימה בסניף קופת חולים שבו את חברה ואז לבחור מבין שלל השיטות את השיטה/ות שיהיו הטובות ביותר בהתאם לאבחון ראשוני שתעשי בסניף עם הרופא הממיין רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה