כיב ברגל

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

05/11/2012 | 01:21 | מאת: חוה

השמי חוה אמא שלי עברה לפני חודהשיים תאונת דרכים ושברה את שוק רגל שמאל ועברה ניתוח פלטינה. כרגע היא נמצאת בשמואל הרופא לשיקום פיזוטרפיה. הבעיה היא שהיא סובלת מכיב גדול נפוח וזיהומי עם אדום מסביב וכואב מאוד.... היא טופלה באנטביוטיקה אוגמנטין ובמשחות עם חבישות. אמי איננה סוכרתית ובבדיקת דופלר אולטראסאנד הכל תקין. למרות שאיני בטוחה שפורום זה קשור גם בכיבים ברגל פניתי אליך בתקוה גדולה.... שתוכל לעזור לי או להפנות את אמי לטיפול. אני והיא מיואשות.... אשמח לתשובה מהירה בתודה מראש חוה נ.ב: אמי סובלת מלחץ דם גבוה

09/11/2012 | 15:37 | מאת: טל בלו

שלום חוה באסף הרופא יש חדר לחץ שמטפלים בו בין השאר בכיב כמו שאמיך סובלת ממנו. גם צמחי מרפא סיניים יכולים להיות לעזר במצב זה רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה