כאב

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

10/10/2012 | 15:02 | מאת: טלי

שלום טל רציתי, ברשותך, להתייעץ בקשר לכאב עמום שמלווה אותי מכמעט מתמיד באזורים שונים בקרקפת, מאוד ספציפיים, אזורים שיש לי בהם גם נשירה מוגברת יותר, לא ברמת התקרחות, אבל דלילים יותר. אני בת שלושים וחמש והכאב הזה קיים מילדות, כשהייתי מסתרקת והשיער היה נמשך (שלא לדבר על מסרקי כינים שתלשו לי את השיער (: יותר מהרגיל ). מן זכרון שנדבק לגוף ברמה הפיזית, יש מה לעשות? תודה לך (:

15/10/2012 | 12:00 | מאת: טל בלו

שלום טלי לרוב כאב כפי שאת מצביעה עליו נובע על פי הרפואה הסינית מ-3 מקורות אפשריים: 1.מקור רגשי 2.חסימה לאורך מרידיאן מסוים - בראש עוברים המסלולים של שלפוחית השתן, הקיבה, החוצה הקדמי וכיס המרה 3. הפרעת עור על הקרקפת לאחר בירור הסיבה אפשר לחשוב על דרך טיפולית רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה