אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

22/08/2012 | 15:49 | מאת: עצובה

שלום, אני לאחר הפלה בשבןע 12 + גרידה עקב קרישי דם גדולים ברחם. במהלך הגרידה הגיעו לשכבת הרירית אנדומטריון ? ואמרו שהרירית התפרקה להם...ולכן עלי לקחת גלולות בשם פרוגילוטון - שגורמות להיווצות רירית רחם שתנשור תוך 21 יום,ותיתפרק. לטענת הרופא בבית החולים הגלולות הן חובה כי הרירית מתפוררת. זו היתה הגדרתו... רוקח הומאופטי המליץ על טיפות בשם rubus mitchela רציתי לשאול האם הטיפות האלו יכולות להפריע לגלולות הפרוגילוטון ? האם אתה ממליץ עליהן ? או על ארניקה ? לריפוי הרחם והרירית ? ואיפה אני יכולה לקרוא על הטיפות האלו ? כרגע הרחם צריך להתכווץ, ומאוד מפחדת לקחת משהו, כולל הגלולות האלו.

24/08/2012 | 09:23 | מאת: טל בלו

שלום אני לא מבין בהומאופטיה. ברפואה סינית רואים את אנרגית הכליות כזו שאחראית על פוריות. הפלה בחודשי ההריון המוקדמים היא כשל של הכליות ליצור מצב של בניה והתפתחות של העובר וההתויה הטיפולית תהיה חיזוק ותמיכה של הכליות. החוייה שעברת היא די שכיחה אך הסיכוי שבפעם הבאה יהיה תינוק יפה ובריא הוא גדול,לכן הצעתי היא כזאת: 1-עשי הפסקה של כשלושה חודשים עד לנסיון הבא להיכנס להריון.הגוף והנפש צריכים להתאושש ,לחדש את מלאי האנרגיה והדם. 2-פני למטפל/ת באיזור מגוריך שינסה לבדוק האם יש סימנים כל שהם הדורשים טיפול מאזן ותומך? כוונתי לסימנים כמו מחזור לא סדיר,גושים בדם הווסת,דימום חלש,סחרחורות ועוד. 3-שמרי על מצב רח טוב ואמונה שהנסיון הבא יביא איתו ילד חכם ובריא. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה