בצקות ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

14/08/2012 | 15:19 | מאת: אירית

שלום רב אני בת 52 מטופלת בכדורים ביתר לחץ דם, לפני שבועיים התחיל אצלי בצקות ברגליים, שאלתי למה יש לבצקות ברגליים, והאם ניתן לעזור ברפואה משלימה בטיפול לחץ דם? האם קיימות תרופות שיכולות להחליף את התרופות שאני לוקחת היום, מאוד הייתי רוצה להשתמש בתרופות טבעיות . תודה רבה

17/08/2012 | 19:11 | מאת: טל בלו

שלום אירית בראיה הסינית דם הוא סוג של אנרגיה.הסינים אומרים שדם הוא לא רק ישות פיסית,אלא גם האפשרות למבנה,לחומר וצורה. הוא מאפשר לחיים להתממש במרחב ובזמן.בהירות רוחנית,שלווה,נוכחות,הערכה עצמית,זיכרון,ורוגע נובעים מהדם. הדם בונה,מתחזק,מלחלח,מתקן,מחדש ומאפשר ריבוי. הטיפול בלחץ דם גבוה נעשה באמצעות דיקור וצמחי מרפא ובשילוב תזונה. לרוב הוא מוצלח מאוד רפואה שלמה טל

19/08/2012 | 15:45 | מאת: יוסף רחמים

אירית שלום, בצקות ברגליים מעידות על הצטברות נוזלים , באם הבצקות מלוות גם בורידים אזי גם כלי הדם חלשים. הטיפול המומלץ משלב: טיפול בשמן ארומתי , דיקור, צמחי מרפא, שינוי תזונתי . הכל בכפוף להיסטרויה רפואית (בעיות לב, ריאות , כליות) . בברכת רפואה שלמה, יוסף רחמים

מנהל פורום רפואה משלימה