יתר פעילות בלוטת תריס , אנמיה לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

15/07/2012 | 21:32 | מאת: דבורה

טל שלום רב! בבדיקות שגרתיות של דם שבקשתי, בשל כך שבכל שנה יש לי ירידת- אנרגיה חזקה בחודש יוני, מצאו לי יתר -פעילות של הבלוטה (TSH נמוך, T4 T3 גבוהים. בדיקות בעקבות- לנוגדנים ועוד משהו- תקינות. לא ירדתי במשקל כמעט (הפסקתי לאחרונה כמעט לגמרי גלוטן-חלב בקר -קפאין), סובלת מלחץ דם נמוך ויותר קר לי מאשר חם- תופעות שיותר מתאימות לתת פעילות הבלוטה, לפי מה שקראתי. בנוסף, יש לי ברזל 30, פריטין 9 טרנספריטין תקין. המוגלובין 11 (עם כלורופיל...)- לדעתי מתזונה לקוייה. יש לי בימים האחרונים דפיקות לב מואצות, האם יכול לגרום לפגיעה בלב? האם זה מהבלוטה? בקיצור (אחרי הארכה רצינית...) - האם יש קשר בין התופעות השונות? אני מניחה שבגלל שאני לחוצה-תמידית, זה משפיע. מה לדעתך יש לעשות?

17/07/2012 | 13:48 | מאת: טל בלו

שלום דבורה לפי מה שכתבת את סובלת מהפרעה באיזון בלוטת התריס, TSH נמוך מהנורמה, משמעותו יתר פעילות. ומההשפעות של מצב זה על תפקוד הגוף. מציע לך להתייעץ לגבי טיפול ברפואה סינית בקופת חולים בה את חברה. אבחון מקיף ינסה לזהות את מקור הבעיה רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה