גרד

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

04/07/2012 | 15:16 | מאת: אנני

יש לי גרד נוראי (פטריה) באיזור פי הטבעת ומסביב. ניסתי משחות (דרמקומבין) אך ללא הועיל. אחרי שהפסקתי למרוח הפטריה חזרה. האם יש שמנים אתרים שיכולים? אם כן מה השמות האם ניתן למרוח באופן ישיר? האם יש טיפול אחר שאתה יכול להציע לי.

05/07/2012 | 19:23 | מאת: טל בלו

שלום אנני לכל חולי יש שתי אפשרויות בסיסיות: מצב עודף או מצב חסר. כאשר יש הפרשה מהנרתיק -הסינים מפרשים זאת כליחה-ומשייכים את היווצרות הליחה לתפקוד חסר/חלש של אלמנט האדמה. כאשר יש צריבה בנרתיק-הסינים יפרשו זאת כמצב בו הצ'י/אנרגיה של הכבד תקוע -עודף ומצב בו יש צ'י תקוע זה מצב בו יהיה כאב. לחות בגוף יש כאשר התזונה שלי לא טובה והתפקוד של אלמנט האדמה חלש. תקיעה של צ'י בכבד נוצרת מרגשות: כעס או תסכול ממושך יגרמו לתנועה החופשית של האנרגיה בגוף להיתקע וליצור כאב. המסלול של הכבד עובר באברי המין ולכן תקיעה של הצ'י שלו יכולה גרום לצריבה. הטיפול ברפואה סינית יהיה באמצעות דיקור,צמחי מרפא וצ'י קונג על מנת להחזיר את האנרגיה למצב של זרימה חופשית. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה