בעיות עור

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

14/03/2012 | 21:21 | מאת: שמרית

שלום, אני בת 23 וסובלת מבעיות עור: רוזיצאה וסבוריאה. שאלתי היא מה הטיפול המומלץ והיעיל ביותר לבעיות הנ"ל מבין הבאים: נטורופתיה/הומופתיה/דיקור סיני. אם יש טיפולים נוספים שמטפלים בבעיות אשמח לשמוע תודה מראש!

16/03/2012 | 10:44 | מאת: מיכאל

טיפול בארומטרפיה נמצא מועיל מאוד לטיפול בבעית עור.

19/03/2012 | 20:54 | מאת: טל בלו

שלום שמרית סבוריאה היא מחלה שנגרמת כתוצאה מחום פנימי שמכלה את הנוזלים, התוצאה תהייה עור קרקפת /פנים יבש,מגורה עם קשקשת וגירוד. הטיפול בסבוריאה הוא טיפול פנימי ברובו כי החוסר איזון הוא פנימי ולכן שימוש במשחות,שמפו או כל חומר חיצוני נועד רק להקל אך לא למנוע או לרפא מצב זה. ברפואה סינית הטיפול הוא בדיקור, תזונה שמטרתה לחלוח העור , ווויסות החום. ישנם מספר טינקטורות של צמחי רפואה סינים המטפלים בסבוריאה כשהעיקרון המנחה הוא הזנת הגוף בנוזלים-ליחלוח,קירור החום הפנימי ותמיכה בדם. בנוסף -יש ראייה סינית האומרת שלכל עונה יש תדר. בזמן חילופי עונות המצב מחמיר.טיפול ברפואה סינית ינסה לאזן את האדם בעונות אלו. מאחל בריאות טל

03/05/2012 | 20:35 | מאת: ג'נסיס

בעיות עור נובעות בעיה במערכת החיסונית ( בעור עצמו, אין מאומה). את יכולה לקחת עצה חינם מקליניקה שעושה שילוב של רפואה טבעית, בדגש על טיפול במערכת החיסונית האתר שלהם foodcure.co.il

מנהל פורום רפואה משלימה