רעב תהומי בבקרים??

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

23/02/2012 | 09:26 | מאת: מיקה

היי בשבועיים האחרונים אני מתעוררת באופן קבוע כמעט עם רעב תהומי בלתי מוסבר ורצון אדיר לשירותים. רעב כזה שלא מאפשר לי להמשיך לישון. אני אוכלת רגיל. בוקר משהו קליל כמו יוגורט עוגה או כריך צהרים מנה חמה (בשר+פחמימות) ערב סלט גבינות ביצה וכו' בעבר אובחן אצלי אליקובקטורפילורי ורפלוקס. נכון להיום בהמלצת הרפלקסולוגית שלי אני נוטלת ליבר אפ לניקוי מערכת העיכול לא ברורה לי התופעה אשמח לדעת מה השתנה? אגב אינני נוטלת אופרמדקס (מסתדרת בלי) מה עלי לעשות? האם עלי לפנות לגסטרולוג? לתשובתכם בהקדם אודה המשך יום מקסים מיקה

26/02/2012 | 19:34 | מאת: טל בלו

שלום לך הרמבם אומר בבוקר תאכל כמו מלך, בצהרים כמו עני ובערב אל תאכל. להתעורר עם תאבון נשמע לי בריאות אני בלי חביתה מ-2 ביצים, עגבניה אחת , שומר ולקינוח רימונים לא קם מהמיטה.. בקיצור - לא בטוח שהעניין בעיה רפואית טל

מנהל פורום רפואה משלימה