טיפול ברפואה משלימה על ידי מתלמדים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

16/06/2011 | 00:09 | מאת: אנונימית

שלום רב לאחרונה אני סובלת מחולשה רבה ותשישות,מתעייפת נורא מהר. הדבר די משבית אותי ואני מוצאת עצמי רוב היום נחה במיטה. חשבתי לפנות לטיפול שיאצו עקב התנסות חיובית עם השיאצו בעבר. מכיוון שאי סטודנטית ואין ברשותי תקציב גבוה חיפשתי מקומות שמסבסדים את הטיפול ומצאתי כי יש קליניקות מתלמדים של בתי הספר לרפואה משלימה. מכיוון שאיני מכירה את התחום ואת הקליניקות השונות,אני קצת חוששת להגיע למקום לא מוכר או לא אמין. היכן אוכל למצוא פרטים אודות קליניקות מורשות וידועות? האם יש לך המלצה על מקום מסויים? כמו כן,האם מדובר במתלמדים בעלי ניסיון כלשהו או כאלה ללא ניסיון בכלל? האם יש הכוונה של מטפל וותיק?

17/06/2011 | 08:36 | מאת: טל בלו

שלום בכל בתי הספר לרפואה משלימה ישנם קליניקות. הקליניקות מלוות על ידי מטפל מנוסה והמטפלים הם התלמידים בוגרי השנים המתקדמות. חלק מהטיפולים הם ללא עלות וחלק בעלות נמוכה מאוד. רפואה שלמה טל

מנהל פורום רפואה משלימה