קיבוץ תל קציר

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

19/04/2011 | 23:07 | מאת: רוני

אני בת 32 הריון שלישי יש לי הרדמויות בידיים ברמות קשות מאוד, כל היום הידיים רדומות, גם כרגע כשאני מקלידה על המקלדת הידיים שלי רדומות . בלילה אני מתעוררת עם כאבים עזים מאוד של הרדמויות ואיני יכולה לתפקד כך. אני בשבוע 34 להריון ורמת המוגלובין שלי גבוה יחסית 11 . אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות ..... עיזרו לי בבקשה

20/04/2011 | 14:42 | מאת: יוסף רחמים

רוני שלום, שהיה לך בשעה טובה. התיאור שלך מתאים ללחץ קל על חוליות צואריות שדרכם מתנהלת השליטה על העצבים הקשורים לידים . תנסי עיסוי ע"י מעסה טוב ותחושי הקלה , גם טיפול במוקסות יסייע לך . בברכת חג שמח , יוסף רחמים מטפל בכיר

25/04/2011 | 19:22 | מאת: טל בלו

שלום רוני לעיתים מצב זה קשור לתסמונת התעלה הקרפלית CTS, בתסמונת זו יש לחץ עצבי הגורם לכאב באיזור מפרק כף היד. גשי לרופא על מנת לאבחן זאת. לרוב הטיפול המיטבי הוא בדיקור. בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה