טיפול מומלץ לדלקת עינים ויראלית

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

16/02/2010 | 00:07 | מאת: רוני

לטל בלו שלום רב מזה כשבוע הנני עם דלקת עינים ויראלית(תחושה של גירוי,גרד,צריבה,כאילו יש חול בעין)הייתי אצל רופא עינים שנתן לי טיפות דקסאפרין,היה לי קצת צורב והחליף לי לטיפות דימאצין 3 פעמים ביום ל 7 ימים.בעין ימין יש שיפור,ופתאום הדלקת בעין שמאל.לעיתים מפריע בצפייה בטלוויזיה,או מול מחשב זמן ממושך.אני שוקל ללכת השבוע לביקורת לרופא עינים.האם מנסיונך דיקור סיני יכול לשפר,להעלים את הדלקת?ודבר נוסף מה מומלץ לעשות לכרגע? אודה לעזרתך רונן יום שקט ופורה

16/02/2010 | 14:17 | מאת: טל בלו

שלום רונן עיניים אדומות ודלקתיות מאובחנות ברפואה סינית בשני אופנים: האחד-חולשה של הצ'י/האנרגיה המגינה של הגוף מפתוגנים חיצוניים-ברפואה סינית הם יכולים להיות,חום,קור,לחות,רוח,יובש,חום קיץ.שישה סוגים היכולים לתקוף את השכבה החיצונית של הגוף. לרוב מדובר בפתוגן מסוג חום, ומבטא רגישות אלרגית. השני-חום פנימי הנוצר מתקיעה של אנרגית הכבד (הכבד נפתח לעיניים) כתוצאה ממתח, כעס או תסכול ממושך. מדוע העין? המחלות שלנו מהוות בחלקן מעין תמרור אזהרה.העינים יש להם תפקיד-אנו חווים בעזרתם את גירויים מבחוץ ואנו יכולים להשתמש בהם על מנת להתבונן פנימה. ברפואה הסינית הטיפול במצב זה יהיה באמצעות דיקור, צמחי מרפא. מאחל בריאות טל

מנהל פורום רפואה משלימה