טיפול אלטרנטיבי בפיסורה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

26/04/2020 | 08:57 | מאת: שואלת

סובלת מפיסורה לאחר לידה מזה חודשיים וחצי. מזה שבועיים אני מורחת שמן קוקוס אבל המצב לא לגמרי השתפר. קראתי שניתן גם למרוח שמן זית, דבש ואלוורה. האם ניתן למרוח אותם ממש בחלק הפנימי? האם אפשר לערבב את כולם יחד? אם כן באילו יחסים?

שלום, לצערי איני מכיר את הטיפולים הטבעיים שהזכת לטיפול בפיסורה. עם זאת, מנסיוני הקליני, דיקור סיני יכול לסייע לך מאוד בטיפול מוצלח והעלמת הפיסורה! בריאות שלמה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה