מיקוזיס פונגואידס בילד בן 4וחצי

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

13/06/2006 | 17:12 | מאת: lea

האם יש פתרונות ברפואה משלימה?

13/06/2006 | 20:41 | מאת: טל בלו

שלום לאה מטפלים ברפואה סינית בתופעה אך הטיפול משתנה בהתאם למצב המחלה. במצב של אקזמה יבשה וגרד מטפלים בחיזוק ה-YIN ובלחלוח. במצבים מתקדמים בפיזור לחות ורעילות בדם. באופן מפתיע למדי ולמרות שתתקשי למצוא רופאים שיתמכו בטיפול ברפואה סינית בבעיה זו הפרוגנוזה טובה. בעיקרון -זו תופעה די נדירה בילדים ואם מטפלים מהר ולפני שהילד מתבגר לו זה עדיף. רפואה שלמה טל

15/06/2006 | 06:33 | מאת: רמי מור

שלום רב אני עוסק בתחום מחלות העור לא מהיום ולי אתר אינטרנט כמו גם פורום. בכל עת ששאלת מיקוזיס פונגולואידיס עולה בפורום אני שב ודואג להסביר כי הלהט לחפש בכל מחיר תחליף / רפואה משלימה למחלות העלות אופי מסכן הוא לא הגיוני ומסכן בהשלכתויו. במה דברים אמורים ? מיקוזיס פונגולואידיס היא לימפומה של העור (סוג סרטן של תאי הדם הלבנים ) לעיתים היא מתקיימת בחולה כבעייה עורית - אך יכולה גם לפגוע באברים פנימיים << וזה הסיכון שהיא מציבה . אם אין מבצעים מעקב תקופתי רק בהסתמך על כך כי יש טיפול משלים ברקע או אז בהחבא עשוייה להיווצר פ פגיעה קריטית מבחינתו של החולה. http://www.ramimor.co.il/ בברכה ורפואה שלימה רמי מור

מנהל פורום רפואה משלימה