פטריה וגינלית

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

11/06/2006 | 12:16 | מאת: נעמה

שלום רב ותודה מראש! אילו טיפולים רפואה משלימה יכולה להציע לבעיה של פטריה וגינלית חוזרת ונשנית? דיאטה של קנדידה כבר עשיתי. פרוביוטיקה וכל זה גם. מיואשת אשמח לזיק של תקווה נעמה

11/06/2006 | 17:54 | מאת: טל בלו

שלום נעמה הגניקולוגית שהדריכה אותי בבית החולים בצ'נגדו אמרה שלכל חולי יש שתי אפשרויות בסיסיות: מצב עודף או מצב חסר. כאשר יש הפרשה מהנרתיק -הסינים מפרשים זאת כליחה-ומשייכים את היווצרות הליחה לתפקוד חסר/חלש של אלמנט האדמה. כאשר יש צריבה בנרתיק-הסינים יפרשו זאת כמצב בו הצ'י/אנרגיה של הכבד תקוע -עודף ומצב בו יש צ'י תקוע זה מצב בו יהיה כאב. לחות בגוף יש כאשר התזונה שלי לא טובה והתפקוד של אלמנט האדמה חלש. תקיעה של צ'י בכבד נוצרת מרגשות: כעס או תסכול ממושך יגרמו לתנועה החופשית של האנרגיה בגוף להיתקע וליצור כאב. המסלול של הכבד עובר באברי המין ולכן תקיעה של הצ'י שלו יכולה גרום לצריבה. הטיפול ברפואה סינית יהיה באמצעות דיקור,צמחי מרפא וצ'י קונג על מנת להחזיר את האנרגיה למצב של זרימה חופשית. מאחל בריאות טל

12/06/2006 | 07:03 | מאת: מירב

הטיפול של רמי מור אבל תצטרכי סבלנות כי רק אחרי חודשיים ראיתי את השיפור שנשמר עד עכשיו. זה הטיפול הכי אפקטיבי שניסיתי אחרי קרוב ל 6 שנים של פטריה חוזרת. הוא עמוס ויקח לך זמן לתור. יש לו אתר http://www.ramimor.co.il/ כל טוב מירב

12/06/2006 | 11:37 | מאת: לילך

ממליצה לך על טיפול בחום, אני סבלתי במשך 3 שנים מזיהומים בנרתיק, ניסיתי ה-כ-ל כולל תרופות/נרות/משחות/אנטיביוטיקה דרך הפה וכלום לא עזר לי לאורך זמן, כלומר הזיהום עבר אך כעבור שלושה שבועות חזר....את הטיפול באמצעות חימום מצאתי בכתבה ב YNET ,זהו טיפול לא תרופתי הוא מבוצע ע"י חימום הנרתיק ויש שיפור משמעותי אחרי טיפול 1 (לי בכל אופן) מצ"ב קישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3242677,00.html בהצלחה, לילך

08/07/2006 | 15:35 | מאת: תמי

היי מבין כל הטיפולים שיש אני מדברת מסיוני ומנסיון של כמה נשים שאני מכירה הטיפול שרמי מור פיתח הוא הכי יעיל לקנדידה וגנלית ועברתי את כל הדייאטות ותוספי המזון עד שהדעתי אליו. הוא עוסק בבעיות עור וקנדידה ברמה הכי גבוהה שאני מכירה. אחרי לא מעט שנים של סבל זה הטיפול שהביא להפסקת ההפרשות. אחרי חודש חל מפני והרגשתי שיפור מרשים בכמות ההפרשות והגרוד. הטיפול בעיקר פנימי שצריכים לשתות - הוא פיתח אותו מקוקטייל של צמחי מרפא . בגרוד מרגישים שיפור דיי מהר כי הוא נותן גם תמיסה נוזלית שאת צריכה למרוח. אני לא חושבת ששמן עץ התה יעזור לבעייה כל כך מושרשת וכל כך קשה שגניקולוגים הרימו ידיים ומה שהם אומרים זה תלמדי לחיות עם זה. אם תגיעי אליו לטיפול הוא יראה לך בוידיאו את ההבדל לפני ואחרי הטיפול . הפטרייה מאחוריי ברוך השם למרות העלות הלא זולה שהסתבר שהצדיקה את עצמה - אבל לא ממש יקר . מצרפת לך את האתר שם תוכלי לקרא חומר אם תזדקקי . http://www.ramimor.co.il/ מקווה שעצתי תרמה. תמי

17/08/2006 | 12:03 | מאת: גלית

היי נעמה אין קסם של תרופה מניסיון 1. בלי סוכרים 2. בלי פחמימות לבנות קמח מלא ועדיף ללא שמרים 3. מים והמון 4. פרויביוטיק יש המון סוגים נסי לחפש חברה שיש בה יותר חיידקים טובים 5. אני שתיתי 2 בקבוקים בחודש אןרגנול קראי על זה פה www.orbateva.com כתבי בחיפוש אורגנול תביני מה זה בערך 4 חודשים רצופים אבל כל אדם זה שונה בהתאם למצבו עכשיו אני על בקבוק אחד וטפו טפו טפו לא חזר זו מלחמה קשה כך אני קוראת לזה טיפול ארוך אינטנסיבי אבל שווה כל מאמץ מרגישה יותר עירנית יותר אנרגטית ללא תסכול של פטרת בהצלחה ותתמידי

מנהל פורום רפואה משלימה