תרופה הומפתית- הזעות ודפיקות לב וחרדה

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

14/10/2019 | 00:18 | מאת: יוכי

שלום רב אני נוטלת תרופה הומפתית עקב מיחושים בחזה בבוקר ודיכאון קל וחרדה בתרופה הומפתית רשום היפרקום . אני סובלת מחם פנימי והזעות מרובות וכן דפיקות לב מרובות האם היפרקום גורם לחום פנימי ועצבנות והזעות? אני מחפשת תשובה ולא מוצאת... . התחלתי לעשות דיקור תודה יוכי

יוכי שלום, אני מציע להפנות את השאלה לגבי הומאופטתה לפורום הומאופתיה. לגבי דיקור סיני - אני בהחלט סבור שהוא עשוי להועיל לך בכל התסמינים שציינת. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה