טיפול בצמ חים סינים לבעיות עור

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה

28/08/2019 | 23:02 | מאת: רמי

שלום רב האם טיפול בצמחי מרפא סינים יכולים לסייע בהפחתה הקלה של דלקת עור ממגע דרמטיטסס? כולל שיפור תחושות יובש בעור כף היד וכאב?מה ההבדל בין צמחים מערביים לסינים?כיצד מוודאים שהשימוש בהם אינו גורם לתופעות לוואי?

רמי שלום, צמחים סיניים בהחלט יכולים לסייע במצב של אטופיק דרמטיטיס אך הם צריכים להינתן על ידי מטופל מוסמך שאבחן את הבעיה והתאים אותם אליה. קיימות רפואות צמחים שונות וכל אחת מהן עושה שימוש בצמחים שונים לפי תאוריות שונות. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה משלימה