נקודות לבנות לאחר שיזוף בשמש
דיון מתוך פורום רפואת משפחה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
לד"ר הס שלום רב, רציתי לשאול מהם הנקודות הלבנות שנמצאות על עורי, לאחר חשיפה לשמש? הנקודות נמצאות בעיקר על הרגליים, הידיים והכתפיים. שאלותי: האם הם מסוכנות ? ממה זה נובע? איך לטפל אם ניתן ואיך למנוע? מודה לתשובה מהירה.
ייתכן מאד שמדובר ב"פטרית שמש" אבל כמו כל בעיות העור בפורום הזה, אני לא יכולה להתחייב לאבחנה מבלי לבדוק. לכן כדאי לגשת לרופא המשפחה או לרופא עור כדי לוודא את האבחנה. לפטריית שמש יש טיפול, די מיגע ולא תמיד יעיל, אבל רופא עור וגם רופא המשפחה יכולים לרשום לך אותו.
ד"ר הס כתבה ובטעות יצא "שרון" > > ייתכן מאד שמדובר ב"פטרית שמש" אבל כמו כל בעיות העור בפורום הזה, > אני לא יכולה להתחייב לאבחנה מבלי לבדוק. לכן כדאי לגשת לרופא > המשפחה או לרופא עור כדי לוודא את האבחנה. > לפטריית שמש יש טיפול, די מיגע ולא תמיד יעיל, אבל רופא עור וגם > רופא המשפחה יכולים לרשום לך אותו.