טעם מר בפה כל הזמן

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

10/08/2014 | 11:28 | מאת: יעקוב כהן

שלום רב אני בן 68 חולה פרקינסון כבר כשלוש שנים מקבל טיפול באזילקת ופ.ק. מרץ כמו כן מקבל טיפול בנורמיטן 100 וסימבקור 40. וקסטרל. בחודש האחרון כאשר היתחלתי לקבל את פ.ק.מרץ יש לי כל הזמן טעם מר בפה לא מצליח להיפתר מימנו אני מבקש עצה לאיזה רופא לפנות. בתורה מרוש.

10/08/2014 | 13:41 | מאת: קרן

לטעם מר בפה יכולות להיות סיבות שונות עלייך להיבדק אצל רופא אף אוזן גרון , וגם אצל רופא שיניים ( מומחה רפואת הפה) ולעשות בדיקות דם מקיפות( תפקודי כבד, כליות וויטמינים) יכול להיות שמדובר גם בדלקת חניכיים או ברובד חיידקים על הלשון תנסה לעשות שטיפות עם מי פה המכיל כלורהקסידין למשך כמה ימים בלבד ( אסור הרבה - גורם לצהיבות שיניים) תוסף של חיידקים טובים יכול להועיל בנוסף ( חליטה חזקה של עלי מרווה - לשטוף את הפה כמה פעמיים ביום)

10/08/2014 | 13:54 | מאת: קרן

אחת מתופעות הלוואי של התרופה הוא יובש בפה יובש בפה יכול לגרום לטעם מר- ואולי לשגשוג חיידקים

מנהל פורום רפואת משפחה