רצות לשרותים

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

06/08/2014 | 11:49 | מאת: דבי עדן

שלום לד"ר היקרה.אני בת 64+מזה כשלושה חודשים כל מה שאני אוכלת אני מיד רצה לשרותים לשלשל עשיתי בדיקת צואה והתוצאות בסדר.לא שיניתי כלום בהרגלי אכילה אני תמיד אהבתי לאכול 7וגם היום אני אוכלת הכל.את בטח מבינה מדברי שאני לא רזה ואפילו עודף משקל שזה נושא מאד כאוב אצלי.למרות שאני משלשלת כל דבר אני לא יורדת במשקל.השאלה מה יכולות להיות הסיבות לשילשולים הרבים והתכופים.תודה מראש על התשובה סבתא דבי מקבוץ רביבים

10/08/2014 | 14:04 | מאת: קרן

כנראה איזה סוג של דלקת בקיבה\במעי - או רגישות את צריכה לבדוק מה גורם הדלקת ייתכן - אלרגיה לחלב , גלוטן חיידק הליקובקטר כיב קיבה ועוד ....עלייך לבצע בדיקות ראשוניות האלה אצל רופא המשפחה , ומשם להתקדם- יתתכן ותשלחי לגסטרולוג לבדיקת קולנוסקופיה תקחי חיידיקים טובים תראי אם זה מקל גם ממתקים גורמים לשילשולים ( כל המוצרי דיאט- חשוב להמעיט)

מנהל פורום רפואת משפחה