חוסר חמצן בראש

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

05/08/2014 | 11:58 | מאת: דרור

לעיתים קרובות כשאני מדבר אני מרגיש שאין לי חמצן בראש והעניין הוא שאני לא נואם שעה ברצף אלא אפילו אם אני מדבר דקה ברצף אני מתחיל להרגיש סחרחורת ותחושת חוסר חמצן בראש, איני יודע להסביר את התופעה אם אפשר לקבל מידע בנושא, תודה.

10/08/2014 | 14:08 | מאת: קרן

כוון למחשבה ... האם ייתכן שיש לך בעיות במפרקי הלסת ? .. עשית שיקום שיניים לאחרונה ? אתה סובל מקנקים באוזניים ? אתה בתקופת לחץ ? אתה לועס הרבה מסטיק ? דברים קשים ? תנסה ספריי אף עם מנטול אדים עם מי מלח בכל מקרה עלייך להיבדק אצל רופא , שיקשיב ללב , לריאות וישלח לבדיקות

מנהל פורום רפואת משפחה